My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Monday, 9 September 2013

Tanda-Tanda Dah Tua

Assalammualaikum..

 gambar google

Erin ada baca satu buku ni.. yang menerangkan tentang perubahan-perubahan yang berlaku pada anggota kita yang menunjukkan kita sudah tua.. 

1. Ada rerambut halus tumbuh di wajah

2. Rambut berkurangan dan ada juga berubah kepada warna putih atau keperangan

3. Bulu kening semakin nipis

4. Hidung dan telinga membesar

5. Gigi memanjang

6. Tangan berurat dan berbintik

7. Kaki berbonggol dan berurat

p/s : haha.. lepas baca tanda-tanda di atas ni, mesti you all dok belek-belek wajah dan tubuh badan you all tu kan.. Kalau ada perubahan, cuba share dengan Erin kat sini.. Thanks for reading and leave your comment..

6 comments:

Norhasniza Khalid said...

ha 'ah la... mama tengah membelek lah ni, alamak.. mama makin ke arah itu...

puteri airyn said...

Mama o mama.. kita baru 29 tahun.. belum tua lagi.. kita ni kategori lewat remaja.. hehe

Tetamu Istimewa said...

ALHAMDULILLAH, SETAKAT NI OK LAGI.

Ida Syuhada said...

Jangan takut sebab semua orang akan tua ;)

S.K.A said...

ha3 ayat last tu mcm thu2 je =) tapi betol jugak kak..fakta ni

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

baru tengah belek ni.. alhamdulillah takde lagi ciri-ciri tu.. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers