My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Saturday, 14 September 2013

Beratnya Blog Ku Ini

Assalammualaikum..


Haaa.. You all rasa blog Erin ni berat tak?? Macam mana you all loading untuk view blog puteriairyn ni..?? Ambil masa yang lama tak?? Sebenarnya Erin dah remove banyak widget kat blog Erin ni..Tapi rasanya masih berat lagi.. You all ada suggestion tak untuk remove lagi widget yang ada di blog puteriairyn ni?? Jangan malu-malu nak bagi tahu yer..  Erin okay je.. sebab bukan dari spesis 'angry bird'

p/s : Kalau nak timbang berat blog you all boleh klik sini.. Erin tengok ada beberapa blogger dok letak entri pasal timbang berat blog.. So, Erin pun timbanglah jugak.. :-)

6 comments:

zakirasli .. said...

Ni kira ok la kak. :D mcam saya guna yg coding lazy load kt blog tu.. kira blhla ringankn blog sikit :)

Cik Mun said...

dah lama mun xtimbang berat blog..

Aku Penghibur said...

blog acik berat jgk nie..loading sokmo

puteri airyn said...

Acik.. Kalau berat kena buang skit widget.. Kak Erin pun dah remove banyak ni.. kesian kat blogger lain nak blogwalking kat blog Kak Erin

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

blog aiza pun berat.. mungkin widget top commentar tu yang berat sangat kot.. sebab kalau internet aiza slow memang tak keluar widget tu..

puteri airyn said...

Owh ye ke.. Okay kot kalau Erin nak remove top komentar.. Sebab tak suka sangat bila blog jadi berat.. TQ Aiza atas cadangan.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers